@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 識朋友一齊玩@口@

2008-11-4 02:07 咢‥
想識朋友仔@@
我叫 阿坤
18歲~
興趣就..自己都唔知- -
想多d人一齊出去玩@@
我其他fd都好玩得
重有d幾令仔ga= ="""
咩節目都得XDDD
唔想打咁多= =
到時再介紹其他fd比你地XDDD
呀..重有..
我地成班都係17-20到啦
低能仔居多!XD
想一齊玩/做fd就add我msn啦:
[email][email protected][/email]

[ Last edited by 咢‥ on 2008-11-4 at 07:36 PM ]

2008-11-4 19:16 草紙
[color=#FF3490]

dear member ,

welcome to ktzone =)*

為 左 確 保 論 譠 既 運 作 ,ktz 每 個 專 區 都 有 特 定 的 版 規。
而 交 友 區 版 規 規 定 會 員 開 主 題 在 時 必 需 介 紹 一 下 自 己
(eg:名稱,年齡,興趣 etc . )

[u]如果連名都唔講[/u]...即扣20威望及關閉主題[/color]

[color=Red]另 外 , 為 確 保 會 員 既 私 人 , 我 地 唔 主 張 會 員 將 電 話 號 碼 公 開 ,希 望 會 員 明 白。[/color]
[color=#FF3490]若 果 某 d 會 員 真 系 傾 得 黎 既 , 私 底 下 交 換 電 話 系 無 問 題 。  

大 家 開 post 都 系 想 識 下 朋 友 , 但 都 要 守 規。
咁 樣 我 地 先 可 以 做 得 更 好 。 多 謝 合 作 =)*[/color]

2008-11-4 19:39 咢‥
喔~
改返曬了的說@@
抱歉啦XDD

2008-11-4 19:44 草紙
[quote]Originally posted by [i]咢‥[/i] at 2008-11-4 07:39 PM:
喔~
改返曬了的說@@
抱歉啦XDD [/quote]
[color=#FF3490]唔 洗 抱 歉  !!
唔 該 你 咁 合 作 就 真 =)  

你 好 , 我 叫 草 草
得 閒 多 d 上 黎 傾 偈 丫 :tongue2: [/color]

2008-11-16 14:48 NECT1666
HI
我叫AGIKO

多多指教""

頁: [1]
查看完整版本: 識朋友一齊玩@口@