@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 大家鐘唔鐘意用本地既網購架!? 我就好鐘意呢個喇!

2014-3-12 18:34 nmbdde
大家鐘唔鐘意用本地既網購架!? 我就好鐘意呢個喇!

以前好多時去D大陸既網購網買野,真系都三唔識七既~

時不時都聽過有人跌左落呢D既網購陷阱~真系都咪話我唔驚`

但系呢.就知所以系咁.如果有本地香港人整既.專屬於本地既網上購物平台,我就點可以唔撐下呢個buybuy呀!

我自己就真系好鐘意果個咁like可以減價既野.因為呢,有時某樣野,其實好高人氣,好多人話想買既

之不過官方/賣方系唔推出果D商品既優惠.你真系吹佢地唔脹~

依家個主導權就好似番番去我地消費者果度,,真系想唔like都難啦~

所以呢,我依家都成日睇住個網.一有鐘意既.叫埋都想買既巴打絲打咁咁like喇

2014-3-13 10:30 bob33033
如果系本地既話.應該交易方面都唔會咁麻煩啦!ˋ 3ˊ

2014-3-13 11:01 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-13 12:45 mary53242
都幾有道理.我都想揀D.真系主導權番到買家手上既网購网

2014-3-13 14:08 Qunnie_Fong3003
我都聽過呢個网,噤like就可以減價,最適合我呢D懶人嗨

2014-3-13 15:55 ben419419419
幾得意既網,好型好潮!!

2014-3-14 12:03 kkttxx
內地网真系多野,不過系實際上等唔等洗,真系另一回事囉`

2014-3-14 13:09 grer562
個網建立左幾耐呀!? 新既話,撐下都唔錯喎~~

2014-8-1 15:51 oyyiyi123
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

頁: [1]